facebook
facebook
twitter
Mo, d 17. September 2018
El Club Nàutic l'Escala i l’Ajuntament col·laboren per promoure la població com a destinació d’esports nàutics
El Club Nàutic l'Escala i l’Ajuntament col·laboren per promoure la població com a destinació d’esports nàutics
El Club Nàutic aporta valor afegit als recursos turístics i esportius de l'Escala, dotant al municipi d'un producte turístic de qualitat

L'alcalde de l'Escala i president de l'Agència de Desenvolupament Econòmic i Turístic, Víctor Puga, i el president del Club Nàutic l'Escala, Narcís Carreras, han signat un nou conveni de col·laboració per a la promoció i dinamització conjunta de l'Escala com a destinació d’esports nàutics.

El conveni és per un període de dos anys i té com a objectiu mantenir i aprofundir la col·laboració que les dues entitats ja mantenen des de fa anys, entenent que el Club Nàutic aporta valor afegit als recursos turístics i esportius de l'Escala, dotant al municipi d'un producte turístic de qualitat i posicionant-lo com a destinació esportiva de competicions nàutiques a nivell estatal i internacional. Per tant, és un objectiu clau per les noves estratègies de promoció turística del municipi.

El Club Nàutic l’Escala col·labora en promocionar la inclusió dels esports nàutics com a pràctica esportiva generalitzada i accessible a la població i en les activitats socials, esportives, turístiques i culturals que es fan al municipi.

Ambdues parts es comprometen a redactar conjuntament un pla d’actuació anual i a establir cada any l'aportació pressupostària necessària.

Bookmark and Share