facebook
facebook
twitter
Di, d 15. Januar 2019
Els Ports Esportius de Catalunya es promocionen en el Saló Nàutic de Düsseldorf 2019
Els Ports Esportius de Catalunya es promocionen en el Saló Nàutic de Düsseldorf 2019

L’ACPET comptarà una vegada més amb la col·laboració de Ports de la Generalitat, l'Ajuntament de Castelló d’Empúries, l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita i l'Ajuntament de Deltebre

L'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET) tornarà a estar present en la Boot Düsseldorf, el saló nàutic més gran d'Europa, que se celebra a Düsseldorf del 19 al 27 de gener. Els Ports Esportius de Catalunya tindran un espai propi al Hall 13, estand B35, i comptaran una vegada més amb la col·laboració de Ports de la Generalitat, l'Ajuntament de Castelló d’Empúries, l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita i l'Ajuntament de Deltebre.

Durant el Saló l’ACPET promocionarà tota l'oferta nàutica, esportiva i lúdica dels seus ports i clubs associats, així com els principals punts d'interès del litoral català. D'altra banda l'Associació també informarà de les seves principals promocions com són el Marina Day, la festa dels ports esportius que se celebra el 8 de juny amb activitats gratuïtes per a tota la família, el ‘Navegar té premi. Amarra gratis!’ amb nits gratuïtes d'amarratge en els ports catalans, i el ‘Sailing Costa Brava’, un forfait d'amarratge a un fantàstic preu.

Per l'estand de la ACPET passaran el seu President, Albert Bertran, el Gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez i l'Alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós, entre d’altres personalitats. L'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics està formada per 41 ports dels 50 de tot el litoral català, i treballa per promocionar-los i defensar els seus interessos i els dels seus usuaris.

La Boot Düsseldorf, que celebra el seu 50 aniversari, és el certamen líder del sector a nivell mundial, on s'ofereix una variada oferta d'activitats i demostracions relacionades amb esports com el busseig, piragüisme, surf, caiac, esquí aquàtic o vela.

Bookmark and Share