Port Marina Palamós celebra la seva I Fira Nàutica

Amb 1.500 metres quadrats destinats a l'exposició, en aquesta primera edició hi van prendre part quinze empreses principalment del sector nàutic

07/07/12

Marina palamos
El Port Esportiu Marina Palamós ha celebrat la primera edició de la fira de nàutica amb un gran èxit tant en l’apartat d’organització com en l’assistència de públic que va ser major de la prevista, molts van ser els visitants que es van apropar a veure la seva primera fira en una jornada perfecte per apropar-se a passejar pel port.

Amb 1.500 metres quadrats destinats a l'exposició, en aquesta primera edició hi van prendre part quinze empreses amb estands d'equipaments subaquàtics, accessoris nàutics, petites embarcacions esportives, pneumàtiques, motos d'aigua, caiacs, serveis de lloguer de vaixells i llanxes a la Costa Brava Centre, tot això referent al món de la nàutica. Però també va haver-hi cabuda per altres modalitats que també van interessar als visitants i que van complementar d’allò més bé als aspectes nàutics, van ser estands de quads, moda, òptica, parament, artesania i bijuteria, que van permetre dinamitzar d’allò més la fira.

D’altra banda també es va habilitar un espai a l'aigua per a demostracions de pàdel surf, un nou esport que s’està posant actualment de moda a casa nostre, i al mateix espai també es van poder llogar burricletes; a més, hi va haver degustacions gastronòmiques i una zona de jocs infantils amb inflables. A banda de Marina Palamós, Fecotur també va col·laborar en l'organització de l'esdeveniment.

SBC-Marina Palamós

TORNAR