L’empresa CLICK&GO presenta un innovador sistema d’elevació d’embarcacions
 
L’empresa catalana ha aconseguit que amb pocs segons disposem d’un amarratge perfecte, protegit, accessible des de el moll, i que manté l’embarcació fora de l’aigua

30/05/2011
 
Click&Go
Quant el resultat de la recerca genera un producte que aporta nous serveis, millora la relació amb el medi i suposa un avantatge econòmic als seus usuaris, podem parlar d’un projecte innovador i de futur.
 
Aquest ha sigut el plantejament que s’ha marcat l’empresa catalana CLICK&GO pel què fa a l’aportació de solucions nàutiques als propietaris d’embarcacions i als gestors de ports i marines.
 
Click&Go és un sistema d’elevació d’embarcacions que es fonamenta en un principi molt bàsic: mantenir fàcilment l’embarcació fora de l’aigua mentre aquesta no s’estigui utilitzant.
 
Logo Click&Go
Una sòlida estructura, amb una base mòbil semblant a les barres de recolzament d’un remolc, permet una fàcil ubicació de l’embarcació per després accionar l’elevador fàcilment amb un comandament a distància. Amb pocs segons disposem d’un amarratge perfecte, protegit, accessible des de el moll, i que manté l’embarcació fora de l’aigua.
 
Dos anys de recerca tecnològica han permès desenvolupar un model comercial adaptable a les diferents necessitats del mercat. Aportant solucions en el sistema de funcionament i en la seva instal·lació, adaptat a diferents embarcacions i molls.
 
Click&Go és una marca patentada i compta amb les més estrictes homologacions de seguretat i disposa de la certificació CE.
 
El desenvolupament del projecte ha anat acompanyat d’una auditoria mediambiental que ha revelat importants avantatges de les que ja se n’ha fet ressò les diferents administracions. El propi departament de Ports de la Generalitat de Catalunya ja ha manifestat el seu suport i recolzament a la iniciativa.
 
Click&Go no només són avantatges pels seus usuaris i pel medi. Els propis ports i marines disposen d’una nova oportunitat de servei i de negoci.
 
La millora qualitativa d’un port que utilitzi aquest sistema la trobem en un millor sistema d’amarratge, homogeni i segur.
 
Aquest valor afegit de les places fixes o de lloguer dels ports, suposa uns ingressos econòmics addicionals.
 
D’altra banda, la fàcil disponibilitat de les embarcacions per part dels usuaris, permet un major moviment i activitat dels ports.
 
Per tot això, Click&Go es presenta com un nou producte que pot suposar una dinamització del mercat nàutic i que cerca trobar aliances de col·laboració en els ports i marines catalans.

SBC /Click & Go

OPINA - TORNAR