Fira Empuriabrava 2012

Tot llest per a la XXIV edició de la Fira del Vaixell d'Ocasió del Port d'Empuriabrava que es celebrarà des del dissabte 31 de Març fins al diumenge 8 d'Abril sense interrupció

7/03/2012

Fira Empuriabrava
Recentment s'ha dut a terme, un any més, la reunió entre totes les Empreses Nàutiques i l'Organització de la Fira del Vaixell d'Ocasió d'Empuriabrava per marcar les línies generals d'actuació de la 24a mostra, després de 23 edicions amb un èxit difícil d'entendre fins avui.

Aquest any la Fira per raons pràctiques es tornarà a dur a terme com en moltes de les anteriors edicions durant totes les festes de Setmana Santa, és a dir, des del dissabte 31 de Març fins al diumenge 8 d'Abril sense interrupció.

Com dèiem, la Fira del Vaixell d'Ocasió d'Empuriabrava ha resistit aquests últims anys, malgrat la crisi, venent cada any més d'un 20% de les embarcacions exposades, cosa que suposa una satisfacció i un èxit tant per a tots els professionals que participen com per a l'organització. Les causes d'aquests èxits de durant anteriors edicions, probablement siguin deguts que la Fira està presentada per professionals del sector que conscients dels moments que estem passant, ajusten cada any més els preus per aconseguir vendes sigui com sigui.

Aquest any, com a novetat de la Fira la ja coneguda "Milla 0", o embarcació d'ocasió que té la característica de no haver navegat mai i de les quals cada Nàutica podia portar tan sols una unitat per exposar en la mostra, l'Organització ha decidit que pot ser un vaixell totalment nou i sense matricular si procedeix el que presenti cada expositor, però tindrà la característica de tenir un preu fora del normal, o dit d'una altra forma, serà una autentica oportunitat.

Per a tot aquell que no conegui la Fira del Vaixell d'Empuriabrava, és una magnifica oportunitat per poder gaudir de les ofertes de més de 400 embarcacions exposades que proposaran les empreses nàutiques. La gamma exposada és molt àmplia per intentar arribar a tot tipus de clients i es podran trobar des de pneumàtiques de 4 metres a motores i velers de 56 peus. Les motos aquàtiques també tindran una representació.

Una activitat que s'ha convertit també en una tradició de la Fira, és la celebració dels exàmens de Patró de Navegació Bàsic i Patró d'Embarcació d’Esbarjo, organitzat per l'Escola NauticoPesquera de la Generalitat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, que es celebraran el dia 4 d'abril dins el marc de la Fira del Vaixell.

Totes les novetats que vagin sorgint relacionades amb la Fira s'aniran informant través de la web oficial:
www.firavaixell.com. La XXIV Fira del Vaixell d'Ocasió del Port d'Empuriabrava estarà oberta al públic de les 10h a les 19h sense interrupció i amb entrada gratuïta als visitants.

SBC-FiraEmpuriabrava

TORNAR