El Port de Roses col·labora amb NAFOSUB 2009
Roses escenari de les millors fotografies submarines d’Espanya

28/09/2009


El fons marí de la badia de Roses va ser el protagonista del Campionat d'Espanya de Fotografia submarina (NAFOSUB 2009) que es va celebrar el passat 24, 25 i 26 de setembre. El certamen, organitzat per la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques (FECDAS), amb el suport de la Federació Espanyola (FEDAS) i Internacional (CMAS), el Comitè Superior d'Esports (CSD) i el Consell Català d'Esports, és una competició per autonomies pel que la participació està limitada a 30 participants totals en representació de 19 autonomies, i a on els equips que millors resultats van obtenir en 2008 es guanyen el dret a acudir amb algun representant extra.  
El malagueny Esteban Toré es va adjudicar el primer premi. Després finalitzaven els tres representants de Canàries, Arturo Telle, Carlos Minguell i David Barris, sent la cinquena plaça per al primer català en el NAFOSUB 2009, Marc Casanovas. 
Catalunya, com organitzador i campió d'Espanya 2008, acudia amb cinc bussejadors, mentre que Balears, Canàries i País Basc acumulaven tres pels seus resultats de l'any passat, els mateixos que donaven a València dos representants. La resta d'Autonomies tenien fitada la seva representació a un esportista, sent el d'Andalusia, Esteban Toré, el qual es duia el títol i obria a la seva regió les portes d'una abundant participació en 2010. En la organització de l’esdeveniment van col·laborar el
Port de Roses, l’Ajuntament de Roses i la Diputació de Girona.  
 
Pasted GraphicPasted Graphic 1Pasted Graphic 2