El Club Nàutic Estartit rep la Medalla del Montgrí 2012

També han sigut guardonats el Cels Sais i Ballester i Càritas del Baix Ter

16/08/2012

CN Estartit Medalla
L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha guardonat amb les Medalles del Montgrí 2012 al Club Nàutic Estartit, el Cels Sais i Ballester i Càritas del Baix Ter. Guardó que des de l’any 1986 s’ha entregat  any rere any per la Festa Major de Torroella de Montgrí.
La Medalla del Montgrí és el màxim distintiu cívic que concedeix l’Ajuntament des del 1986 (es va instituir per acord de Ple el 23 de desembre de 1985) amb l’objectiu de reconèixer les persones i els col·lectius que han destacat en algun aspecte de la vida municipal. L’acte institucional de lliurament es celebrà el 24 d’agost, a les 20 h, a l’auditori de Can Quintana, en el marc dels actes de la Festa Major de Sant Genís.

El Club Nàutic Estartit, és avui una entitat forta i amb una gran massa social, que manté un compromís amb el paisatge i el mediambient i que continua treballant pels valors d’amistat, treball i perseverància que van portar-la a néixer l’any 1961”.

Per veure el article complet seguir el següent link:
HYPERLINK
"http://torroella-estartit.cat/inici/informacio-municipal/noticies/1944-cels-sais-caritas-i-el-club-nautic-estartit-medalles-del-montgri-2012.html"

TORNAR