El Port Esportiu de Torredembarra participa en la ‘Tarragona dtapes'
 
L'edició d'aquest any es realitzarà entre el 16 d'abril i el 2 de maig i comptarà amb la participació de 30 restaurants de Tarragona i sis de Torredembarra
 
30/03/2010

Tarragona Tapas
Torredembarra és la ciutat convidada a participar aquest any en la segona edició del ‘Tarragona dtapes' que organitzen la Cambra de Comerç de Tarragona i l'Associació Empresarial de la Província de Tarragona. El Port Esportiu de Torredembarra va acollir la presentació d'aquesta iniciativa, que per primera vegada incorpora a una ciutat convidada.
 
L'aposta és superar el llistó de l'alta qualitat oferta l'any passat, en el que es van servir més de 75.000 racions. Al circuit de consum, prendran part 30 restaurants tarragonins i aquests sis de Torredembarra: La Quilla, Hecatombe, Al Capone Dóna Franco, Il·ltre Capriccio, Frankfurt la Rocalla i El Far.
 
El públic que segueixi el ‘tapódromo' gaudirà de més de 30.000 hores gratuïtes d'aparcament al port de Torredembarra i en els pàrquings tarragonins de Lluís Companys, Avinguda Catalunya i El Seral. S'ha unificat un horari comú per a tots els establiments, que serà de 19 a 22.30 hores.
 
Aquest any s'ha afegit el premi ‘Somriure', per valorar la qualitat del servei. El preu de la tapa més la beguda es manté: serà de 2,5 euros.
 
SBC / Tarragona21.cat

OPINA -TORNAR