El Club Nàutic Salou promociona el sector náutic amb el seu programa "Acostat al mar"
 
Els alumnes s’iniciarien en la pràctica d’activitats nàutiques o relacionades amb el mar y el mediambient en el que sería una assignatura de crédits variables o de síntesi dintre de l’itinerari escolar

 
22/01/2010

mail
El Club Nàutic de Salou posa en servei un any més el seu programa “Acosta’t al Mar”, adreçat de forma específica als estudiants matriculats als centres d’ensenyament de la localitat. D’aquesta manera, els alumnes que participin a aquest programa podran iniciar-se en la pràctica d’activitats nàutiques com són la vela lleugera, el kayak, així com tallers nàutics i també mediambientals relacionats amb el mar.
 
Aquest projecte forma part d’un conjunt d’activitats que realitza l’Escola de Vela del Club Nàutic de Salou des de l’any 2006 per tal de promoure els esports nàutics i fer-los més propers a la població. Amb un projecte d’aquest abast, es vol disposar d’un precedent que pugui permetre més endavant crear una assignatura de crèdits variables o de síntesi  dins l’itinerari escolar dels alumnes de Salou.
 
El programa “Acosta’t al Mar” compta amb el recolzament  i patrocini de l’Ajuntament, el Consell Esportiu del Tarragonès i la Federació Catalana de Vela. Enguany, té també el suport del Consell Català de l’Esport de la Generalitat, que ha aportat,  mitjançant una subvenció, quatre embarcacions del tipus Topaz Taz. Aquestes embarcacions tenen les característiques ideals per a l'aprenentatge de la vela d'una forma lúdica. Aquest programa es va iniciar durant el curs 2006-2007 i fins ara, ha comptat amb la participació de 1.800 estudiants salouencs.
 
SBC comunicación / CN Salou
 
OPINA -TORNAR