El CN Arenys de Mar celebra el I Campionat d'Espanya RI Zona Mediterrània
     
La primera edició d'aquest trofeu reunirà als millors vaixells i regatistes de les zones de Catalunya, Comunitat Valenciana, Comunitat Balear i regió de Múrcia
 
06/09/2010

Poster_XII_RANC_lo CN Arenys
El Club Nàutic Arenys de Mar celebrarà durant els dies 9, 10 i 11 d’octubre el I Campionat d'Espanya per a vaixells RI (Rating Internacional) de la zona Mediterrània. Es tracta d'un campionat organitzat per la Real Federació Espanyola de Vela, el CN Arenys de Mar, amb la col·laboració de la Real Associació Nacional de Creuers, la Federació Catalana de Vela, la Federació Balear de Vela, la Federació de Vela de la Regió de Múrcia i la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana.
 
Aquest campionat es centra a la zona d'influència mediterrània on es concentra la major part de la flota amb Rating Internacional, per proclamar els campions de cadascuna de les classes de RI. El programa està obert a les categories de RI0, RI1, RI2, RI3 i RI4, amb Certificat verificat, que hauran de concentrar una flota mínima de 10 unitats per classe, ja que de no reunir el mínim de participants, podran seran agrupades en una altra classe. Al seu torn, el grup RI Clàssic recull a aquells vaixells amb més de 25 anys d'antiguitat amb certificat RI validat. Així mateix, el Club Nàutic d'Arenys de Mar i la Real Associació Nacional de Creuers organitzen durant els mateixos dies, la XII Copa RANC puntuable per al Campionat de Catalunya RI de la Federació Catalana de Vela.
 
 
El programa d'activitats començarà el divendres, 8 d'octubre, amb l'obertura de l'Oficina de Regata, registre de participants i entrega de documentació. Els últims tràmits podran realitzar-se també el dissabte, 9 d'octubre, entre les 09:00 i 10:00 hores del matí. Les proves es realitzaran durant els dies: 9, 10 i 11 d'octubre (dissabte, diumenge i dilluns), amb senyal d'atenció a partir de les 12:00 hores.
 
Les proves es realitzaran en modalitat de flota. S'hauran de completar almenys dues proves perquè pugui atorgar-se el títol de vencedor del Campionat d'Espanya de la Zona Mediterrània i de la XII Copa RANC. Cada classe tindrà un vencedor absolut, però s'entregaran trofeus als tres primers classificats de cada classe del I Campionat d'Espanya RI de la zona Mediterrània.
 
L'Organització es reserva el dret d'acceptació de les inscripcions presentades. Per facilitar la competició, els vaixells la inscripció dels quals hagi estat acceptada, tindran amarrament gratuït entre els dies 2 i 17 d'octubre.

SBC /ePN

OPINA - TORNAR