Acpet – Port News

Laura Cabezas (CV Blanes) subcampiona de la Copa d’Espanya de Raceboard a València

Breaking News

juny 08
16:31 2023

Kim Figueras(15è) i Luís Camacho (26è) varen completar l’expedició blanenca, representant a Catalunya.Laura Cabezas blanes

Mig centenar de regatistes de la classe Raceboard en categories femenina i masculina, s’han donat cita al Club Nàutic de Xàbia per disputar la Copa d’Espanya de Raceboard. Fins a 8 Comunitats Autònomes (Galicia, País Basc, Balears, Valenciana, Múrcia, Andalusia, Cantabria i Catalunya)  juntament amb algun regatista provinent de França, han competit en una regata condicionada per la climatologia.

La meteorologia ha condicionat les tres jornades de regates i de fet només s’han pogut disputar cinc manegues, dos el divendres i altres tres el dissabte. Durant el diumenge, el comitè de Regates va donar la sortida a les 13 de la tarda, però en arribar al camp de regates el vent no ha permès acabar de disputar cap màniga.

Tres regatistes representant al Club de Vela Blanes es van desplaçar a la Comunitat Valenciana per disputar la copa. Els tres regatistes blanencs, varen ser els únics representants catalans.

Laura Cabezas, Campiona d’Espanya 2022 a Eivissa i actual Campiona de Catalunya, es va convertir en subcampiona de la Copa d’Espanya i segona femenina, només superada per Maria Antonia Domínguez després de les 5 proves disputades durant el dies de competició.

Kim Figueras (15è), tercer de la Copa d’Espanya disputada a Blanes l’any passat i actual campió de Catalunya, va ser el primer català a la classificació masculina dominada per els regatistes andalusos que varen conquerir els quatre primers llocs de la classificació. Finalment, Luís Camacho (26è), molt regular a les cinc proves, va ser setè a la categoria GrandMàster.