Acpet – Port News

L’embarcació en A2 Granell, guanya la Regata Mil Milles 2016 del Port Olímpic

setembre 07
15:09 2016

La segona posició ha sigut per l’equip en A2 del Brujo, amb Alberto de Castro José Luis Francès 1000 millas

Agustín Granell i Kiko Moret són els vencedors de l’edició 2016 de la Regata de les Mil Milles, del Campionat d’Espanya de Navegació d’Altura, organitzada pel Port Olímpic de Barcelona. La segona posició ha sigut per l’equip en A2 del Brujo, amb Alberto de Castro i José Luis Francès.

El duel entre ambdues embarcacions valencianes ha estat la nota més destacada d’aquesta prova trasmediterránea. La rivalitat entre ambdues tripulacions ja va quedar reflectida en el primer tram de la regata, amb la meta volant en la boia de pas de Ciutadella, on Granell es va imposar en aquest tram, guanyant el trofeu CN Ciutadella. Al llarg de la prova el Brujo va aconseguir superar la diferència de temps, anant com a líder virtual de la prova fins a la volta a Menorca, però la ruta entre Menorca i la meta en el Port Olímpic, el seu avantatge era neutralitzat per Granell, que aconseguia rebaixar al màxim el temps de diferència i donar-li la victòria final.

D’aquesta forma Granell es proclama campió de l’edició 2016 de la Mil Milles. Agustín i Kiko, en arribar van manifestar que ‘ valorem molt positivament d’haver guanyat aquesta regata, que la considerem una de les més dures que es disputen al calendari de regates d’altura a nivell internacional ‘, i assenyalen que han tingut a uns rivals molt destacables. Kiko Moret ens va assenyalar que li ha encantat poder tornar a regatejar en aquesta prova, que ja ho va fer en els anys vuitanta, i que li emociona haver-la guanyat de nou, després de més de 30 anys. Per la seva banda la tripulació del Brujo també han manifestat sentir-se molt satisfets ‘ Llàstima de l’últim tram, però les regates són així ’. De totes maneres es van mostrar molt contents d’haver repetit el ser els primers en temps real, tal com ho van fer l’any passat i d’haver establert el nou rècord de la prova, en menys de 8 dies.